Vacaturebank

Monteur Deuren

Door de aanhoudende opdrachtenstroom, zoeken wij op korte termijn versterking.

Matroos Waterbouw

We zijn op zoek naar een Matroos. In rotatie 1 week op/af. Ben je toe aan een uitdaging in de Waterbouw (kraanschip, peilboten, hopperzuiger) ? Neem dan contact met ons op. Start op zeer korte termijn voor langere tijd.

Matroos duwvaart

Voor op een duwschip zoeken wij matrozen. Het werkgebied is midden van Nederland en Duitsland.

Schipper Waterbouw

We zijn op zoek naar een Schipper. In rotatie 1 week op/af. Ben je toe aan een uitdaging in de Waterbouw (kraanschip, peilboten, hopperzuiger) ? Neem dan contact met ons op. Start op zeer korte termijn voor langere tijd.

Inschrijven Jobmaritiem

Wilt u zich inschrijven in afwachting op een leuke baan? Misschien als Kapitein, Schipper,HWTK, WTK, Stuurman, Matroos, Kok, in de Tankvaart, Waterbouw, Sleep en Duwvaart, Offshore, Scheepbouw. Meld u dan nu aan, vul het inschrijf formulier in! Wij gaan kijken als we een passende baan in de Scheepvaart voor u hebben!!

Hovenier of Straatmaker

Door uitbreiding van tuinaanleg en onderhoudswerkzaamheden van onze relatie (hoveniersbedrijf) zijn wij op korte termijn op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Onze relatie is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van tuinen voor particulieren en bedrijven.

Kapitein tankvaart

Wij zoeken een Kapitein. U heeft ervaring als leidinggevende in de tankvaart en kan zelfstandig en verantwoordelijk beslissingen nemen. Naast ladingbehandeling is natuurlijk ook uw vaarwater kennis van belang.

Stuurman Tankvaart

We zijn op zoek naar een Stuurman. In rotatie 2 weken op/af. Ben je toe aan een uitdaging in de tankvaart? Neem dan contact met ons op. Start op zeer korte termijn voor langere tijd.

2de Kapitein tankvaart

Wij zoeken een zelfstandige schipper. U heeft ervaring als leidinggevende in de tankvaart en kan zelfstandig en verantwoordelijk beslissingen nemen. Naast ladingbehandeling is natuurlijk ook uw vaarwater kennis van belang

Schipper Bunkerschip

Voor een bunkerbedrijf zoeken wij een Schipper. Het werkgebied is Noorden van Nederland op een bunkerschip. Je stuurt de matroos aan en bevoorraad de schepen.

Matroos Tankvaart

We zijn op zoek naar een Matroos. In rotatie 1 week op/af. Ben je toe aan een uitdaging in de tankvaart? Neem dan contact met ons op. Start op zeer korte termijn voor langere tijd.

Kapitein Havensleper

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een kapitein. Het betreft een functie aan boord van een conventionele havensleper welke voornamelijk binnen Europa vaart. We zoeken een enthousiaste kapitein met zelfstandige sleepervaring aan boord van havenslepers. Bij wederzijdse interesse behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

HWTK of WTK Koopvaardij

Werken op verschillende typen schepen van diverse groottes of terugkeren op hetzelfde schip, alles is mogelijk, maar onze klant is ook regelmatig wereldwijd actief. Het vaar- en verlofschema kan volledig in overleg tot stand komen. Wil je deze vacature op projectbasis voor een gestelde periode aanvaarden of ben je op zoek naar een vast dienstverband?

Maritiem officier

Voor een baggerbedrijf zijn we op zoek naar een Maritiem Officier. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in baggerprojecten wereldwijd. Voor 1 van hun dredgers zijn ze op zoek naar een maritiem officier met lichte baggerervaring. Rotatie aan boord is 4 wkn op/af.

SMBW-er met Vaarbevoegdheid bewijs

Voor meerdere sleepboten zijn we op zoek naar ervaren matrozen die naast de dagelijkse werkzaamheden aan boord ook voor een kleine bemanning kan koken. De sleepboten bevinden zich in Europese wateren en houden zich bezig havensleep werk.

Stuurman

Stuurman Koopvaardij

Master zeesleepvaart

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een master voor de zeesleepvaart. Het werkgebied is wereldwijd. Het vaar en verlofschema is 1op 1 af , afhankelijk van het vaargebied.

 Jobmaritiem

+ 31 (0) 595 - 852 886
info@jobmaritiem.nl
Jobmaritiem
Reitdiepskade 20B Zuid
9974PJ Zoutkamp
BTW: NL108497161B02
G-rek: NL46RABO0991254643