Jobmaritiem werkt

Jobmaritiem focust zich zowel op nationale als internationale arbeidsmarkt in de maritieme sector. Wij spreken letterlijk dezelfde taal als onze opdrachtgevers en flexkrachten. Dat maakt het contact heel persoonlijk en prettig. Een goed uitgangspunt om verder de diepte in te gaan. Om welk werk niveau het ook gaat, wij kennen de branches, bedrijven en mensen op de werkvloer. Wij weten wanneer er sprake is van een goede match voor uw bedrijf en onze kandidaten. Voor tijdelijke en vaste banen. Wilt u weten of Jobmaritiem ook voor uw bedrijf werkt? Neem telefonisch contact op met Jobmaritiem.

Jobmaritiem diensten

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Voor u als ondernemer is het belangrijk om goed op deze ontwikkelingen in te spelen. Dat doet u onder meer door uw personeelsbeleid zo in te richten dat u steeds de juiste mensen aan uw organisatie kunt binden. Of het nu gaat om het creëren van een flexibele schil, een tijdelijke opdracht of een vacature die u breed wilt uitzetten, Jobmaritiem is u graag van dienst.

Voordelen voor uitzenden via Jobmaritiem voor u als organisatie zijn o.a. een flexibel personeelsbestand dat meegroeit / krimpt naar gelang de behoefte, geen risico bij ziekte of uitval werknemers en de volledige administratieve afhandeling en opvolging kan uit handen worden gegeven aan onze organisatie. Op die manier kunt u zich volledig richten op uw onderneming.

Jobmaritiem  heeft voortdurend oog voor kwaliteit en neemt u graag zo veel mogelijk werk uit handen. Afhankelijk van uw behoefte gaan wij op zoek naar de juiste invulling van uw personele bezetting. Door onze persoonlijke aanpak weten we precies wie onze flexkrachten zijn en wat zij kunnen en willen. Dat vinden we van belang om de perfecte match  voor u te realiseren. Zodat u geholpen bent op de korte en langere  termijn.

Interesse in onze dienstverlening op het gebied van uitzenden en detachering? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe werkt uitzenden met Jobmaritiem in het kort:
 Wij zorgen voor de werving en selectie.
 We stellen alleen de beste kandidaten aan je voor met een bijpassend tarief. 
 Match gevonden? Dan kan de uitzendkracht meteen starten. 
 Wij doen de administratie en betalen het salaris uit.
 Wij dragen de risico’s bij ziekte of uitval.

Jobmaritiem Sectoren

 Grond Weg- en Waterbouw
 Bagger
 Koopvaardij
 Offshore/Onshore
 Transport en logistiek
 Binnenvaart
 Visserij
 Sleepdiensten
 Walbaan maritiem 

 

Voor meer informatie vrijblijvend contact opnemen met Jobmaritiem.

Over ons

Over ons

Persoonlijk, professioneel en laagdrempelig, met vacatures voor iedereen en op elk niveau in de scheepvaart.

MEER INFORMATIE

Werknemers

Werknemers

Jobmaritiem biedt werk in de sectoren: Grond Weg- en Waterbouw, Bagger, Koopvaardij, Offshore, Transport en logistiek etc.

MEER INFORMATIE

We hebben jou hard nodig!

Kom langs voor een persoonlijk gesprek op locatie of telefonisch, hier bespreken we de vacatures, wat op het heden beschikbaar is.

BEKIJK VACATURES
Geplaatst op 2020-09-18

Rigger

Wij zijn opzoek naar RIggers! Ben jij degene die van uitdaging en veelzijd...

Geplaatst op 2020-09-04

Monteur scheepvaart

Heb jij twee rechterhanden en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Da...

Geplaatst op 2020-09-04

MIG/MAG Lasser

Ben jij goed om alle onderdelen aan elkaar vast te krijgen? Dan zijn wij o...