Over ons

Wereldwijd helpt Jobmaritiem al sinds 2015 bij flexibele personeelsoplossingen. Dat is de kern van onze organisatie. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een hr-dienstverlener met een ruime diversiteit aan oplossingen. We verdiepen ons in de knelpunten van onze opdrachtgevers en bijten ons vast in de vraag achter de vraag. Dit doen we onder meer binnen de Maritieme branches

Bijna niets in het leven is voor mensen zó essentieel als het vinden en behouden van zinvol werk. Wat dit betekent, is voor iedereen anders. Onze kracht is om afhankelijk van de behoefte een passende oplossing te bieden. Dat is de ingang naar een nieuwe baan of het faciliteren van een loopbaanpad. We zijn er voor iedereen en we helpen mensen verder. Dat staat centraal in de dienstverlening van Jobmaritiem en dat doen we met een enorme gedrevenheid.

Eerlijkheid vinden we belangrijk; we zijn transparant en we doen wat we beloven. Kunnen wij geen geschikte kandidaat vinden, dan bieden we altijd een alternatief. Is een kandidaat nog niet klaar voor een nieuwe baan, bijvoorbeeld door gebrek aan kennis of vaardigheden, dan helpen we op een andere manier. Denk aan een ontwikkelpad, hulp bij het ontdekken van talent of het beperken van afstanden tot de arbeidsmarkt. Onze overtuiging is dat iedereen talent heeft en dat talent moeten we met elkaar optimaal benutten. Door op het juiste moment over het juiste talent te beschikken, helpen we ondernemers om succesvol te zijn en te blijven. Zodat ook onze opdrachtgevers kunnen doen wat ze hun klanten beloven. Daar zetten we ons elke dag voor in, met grote betrokkenheid, een luisterend oor en oog voor de toekomst.

Persoonlijk, professioneel en laagdrempelig, met  vacatures voor iedereen en op elk niveau in de scheepvaart. Met ruime ervaring en kennis van de regionale en lokale arbeidsmarkt, zet Jobmaritiem zich in voor werkzoekenden en werkgevers in de scheepvaart branche. 

 Grond Weg- en Waterbouw
 Koopvaardij
 Offshore/Onshore
 Transport en logistiek
 Binnenvaart
 Visserij
 Sleepdiensten
 Walbaan maritiem

Werknemers

Werknemers

Jobmaritiem biedt werk in de sectoren: Grond Weg- en Waterbouw, Bagger, Koopvaardij, Offshore, Transport en logistiek etc.

MEER INFORMATIE

Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Jobmaritiem focust zich zowel op nationale als internationale arbeidsmarkt in de maritieme sector.

MEER INFORMATIE

We hebben jou hard nodig!

Kom langs voor een persoonlijk gesprek op locatie of telefonisch, hier bespreken we de vacatures, wat op het heden beschikbaar is.

BEKIJK VACATURES
Geplaatst op 2020-09-18

Rigger

Wij zijn opzoek naar RIggers! Ben jij degene die van uitdaging en veelzijd...

Geplaatst op 2020-09-04

Monteur scheepvaart

Heb jij twee rechterhanden en ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Da...

Geplaatst op 2020-09-04

MIG/MAG Lasser

Ben jij goed om alle onderdelen aan elkaar vast te krijgen? Dan zijn wij o...