Over ons

Het uitzendbureau in de maritieme sector

 

Jobmaritiem helpt al sinds 2015 bij personeelsoplossingen.

We zijn een kleinschalig en gespecialiseerd uitzendbureau voor de Binnenvaart en Zeevaart. Met een ijzersterk netwerk, ruime ervaring in de maritieme wereld en een persoonlijke aanpak zetten wij alle zeilen bij voor het vinden van geschikte kandidaten.

 

 

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers kunnen doen wat bij diegene past. Wij kunnen jou helpen om je doelen te bereiken. Als je er aan toe bent is het mogelijk een vast contract te krijgen bij Jobmaritiem of door overname bij de klant.

Door een ruim aanbod van verschillende sectoren in de binnenvaart en zeevaart kunnen we voor ieder een plek creëren.

Sectoren Jobmaritiem

Binnenvaart en Zeevaart

  • Containervaart
  • Tankvaart
  • Duw- en Sleepvaart
  • Droge lading / Bulk
  • Bagger
  • Offshore / Onshore
  • Grond Weg- en Waterbouw

Wij kunnen je voorstellen bij bedrijven met Nationaal, Europees of Internationale vaartrajecten.

 

Team Jobmaritiem

Het selecteren van personeel of het zoeken van de juiste baan, word voor jullie gedaan door mensen met een hoop ervaring op de werkvloer.

Eigenaar Jobmaritiem

Mark Sloot

Mark heeft ruime ervaring in de Zeevaart waar hij zelf heeft gevaren als Matroos, Machinist en Schipper op Viskotters en Baggerschepen. Mark heeft ervaring in de Grond-, Weg- en Waterbouw en in de Transport Sector waar hij werkzaam is geweest als Chauffeur. In 2015 heeft Mark de keuze gemaakt om een Uitzendbureau te starten in de Maritieme Sector! Sindsdien een heel netwerk opgebouwd van zowel klanten als personeel, waardoor Jobmaritiem tot een middelgroot bedrijf is gegroeid.
Heeft u vragen over de mogelijkheden in deze sectoren of over de documentatie in de sectoren twijfel dan niet maar bel hem!

Personeel planner

René Zijlstra

René is na zijn studie op de Zeevaart school in 2004 de Binnenvaart ingegaan, hij heeft van 2004 tot 2018 in deze sector gevaren. Na een aantal jaar als Matroos op verschillende schepen werkzaam te zijn geweest, heeft René in 2013 zijn studie afgerond voor zijn Grootvaarbewijs en Rijnpatent tot Basel. Koppelverbanden met containers en los gestorte producten, Waterbouw en Tankers zijn dan ook bekend voor hem. Sinds 2018 is René in dienst gekomen bij Jobmaritiem zodat hij zijn kennis kan gebruiken om voor een ieder een baan te vinden in de mooie sectoren van de Binnenvaart. Door zo nu en dan als schipper bij onze klanten te varen is René bekend met het aanbod wat we onze medewerkers kunnen bieden.
Wilt u persoonlijk ingelicht worden over de verschillende mogelijkheden in de Binnenvaart dan bent u bij hem aan het goede adres!

Personeel Planner

Thom Noorman

Thom heeft in 2015 de Zeevaartschool afgerond en daar zijn SWK diploma behaald. Tijdens de opleiding heeft hij stage gevaren op een General cargo schip en op een Sleepboot. Na de schoolperiode is hij aan het werk gegaan in de visserij sector, op een viskotter. Op dit schip behoorden zowel dek werkzaamheden als  het wachtlopen op de brug en het onderhouden van de machinekamer tot zijn taken. Tot eind 2017 is Thom hier werkzaam geweest. Vervolgens heeft hij de overstap gemaakt naar de binnenvaart, bij Thyssenkrupp Veerhaven op de grootste duwvaart konvooien op de Rijn. Hier heeft hij 5,5 jaar als Machinist op gevaren. Sinds maart 2023 is Thom bij het team van Jobmaritiem gekomen. Neem gerust contact op voor informatie of vragen over zowel de zeevaart als binnenvaart!

HR assistent / VG-coördinator

Rianna van der Werff

Rianna heeft in 2020 haar studie Human Resource Management afgerond. Hierbij heeft ze diverse stage ervaringen opgedaan op het gebied van HR-afdeling en de uitzendbranche. Sinds 2021 is zij werkzaam bij Jobmaritiem als personeel planner. In januari 2022 heeft zij de rol als VG-coördinator op zich genomen. Als HR assistent ondersteunt zij Mark, René en Thom waar nodig is en beheert en houdt overzicht in de administratieve zaken m.b.t. de planning. Als VG-coördinator is Rianna verantwoordelijk voor onze VCU certificering waarbij zij zich inzet voor de veiligheid van onze uitzendkrachten en ZZP’ers.

Office Manager

Rianne Vos

Rianne is sinds 2015 nauw betrokken bij Jobmaritiem. Ze is werkzaam als office manager. Haar werkdagen bestaan uit het assisteren bij administratieve werkzaamheden en de financiële controle. Voor vragen omtrent uren, facturen of betalingen kunt u bij haar terecht.

Administratief medewerker

Annemarye Landman

Annemarye is sinds 2021 werkzaam bij Jobmaritiem als administratief medewerker. Voor uren, facturen, verloningen en overige administratieve vragen kunt u contact met haar opnemen.

 

Contactgegevens en beschikbaarheid van ons Team kunt u vinden onderaan deze pagina of via “contact”.

Mark Sloot

maandag t/m vrijdag

T + 31 (0) 6 23068061

René Zijlstra

maandag t/m vrijdag

T + 31 (0) 6 38406639

Thom Noorman

maandag t/m vrijdag

T + 31 (0) 6 58910274

Rianna van der Werff

maandag, dinsdag & donderdag

T + 31 (0) 6 27090778

Rianne Vos

dinsdag en woensdag

T + 31 (0) 6 13211248

Annemarye Landman

maandag t/m woensdag

T + 31 (0) 6 13211248