Waarom kiezen medewerkers voor Jobmaritiem?

Kennismaken met Jobmaritiem

Na een kennismaking gesprek met jou gaan we aan de slag om je een passende baan aan te bieden in de mooie wereld van de maritieme sector!

We gaan aan de slag!

We bespreken o.a. de verdiensten per sector en de functie. Wanneer dat geheel helder is, stellen we een CV en inschrijfformulier op. Hierdoor leren we je goed kennen en kunnen je voorstellen bij onze klanten.

Groot aanbod in de maritieme wereld

Mede door het succes van onze werknemers de afgelopen jaren, hebben we een groot aanbod in verschillende sectoren opgebouwd. Voor iedereen is een passende plek te vinden!

Persoonlijke aandacht

Tijdens je nieuwe job houden we contact met je. Mochten zich problemen voor doen proberen we deze op te lossen, we stellen bijscholing voor of we gaan opzoek naar een andere passende job indien gewenst.

Werkwijze

Voor elke uitzending is er een persoonlijk gesprek op locatie of telefonisch. We bespreken je cv en wensen. Vervolgens gaan wij aan de slag om je aan het werk te helpen in de juiste sector.

Eerlijkheid in de mogelijkheden en open communicatie is daarin cruciaal.

Arbeidsvoorwaarden

Jobmaritiem  is aangesloten bij het SNA. Onze verloning vindt plaats conform de ABU cao. Afhankelijk van het project kan ook een bepaalde bedrijfstak of bedrijfs-cao geldig zijn. Jobmaritiem volgt de geldende regelgeving.

Ook bent u als ZZP’er van harte welkom bij Jobmaritiem.

Pensioen

Voor werknemers wordt pensioen opgebouwd in overeenstemming met de specifieke bedrijfstakregelingen en het pensioenfonds voor langdurige uitzendkrachten.  Wij zijn aangesloten bij Stipp Pensioen. Je bouwt al pensioen op bij Stipp wanneer je langer dan 8 weken gewerkt hebt en minimaal 21 jaar oud bent.

Sectoren

Binnenvaart en Zeevaart

  • Containervaart
  • Tankvaart
  • Duw / Sleepvaart
  • Droge lading / Bulk
  • Bagger
  • Offshore / Onshore
  • Grond weg- en Waterbouw

Voor de Binnenvaart hebben we verschillende bedrijven in verschillende sectoren, we kunnen je bedrijven voorstellen met verschillende vaar trajecten: Rijn, Moezel, Noord Nl, Belgie, of liever een leuk waterbouw project op de Elbe? Voor iedereen is er een passend schip en vaartraject te vinden.

 

 

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons.